16 Temmuz 2019 Salı

DENİZLİ VALİLİĞİ İLTURİZM MD.ĞÜ RUS MEDYA EKİBİNİ AĞIRLADI




DENİZLİ VALİLİĞİ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ RUS MEDYA EKİBİNİ AĞIRLADI
15 Kasım 2015 Büyükelçimiz Ümit Yardım ve Valimiz Şükrü Kocatepe'nin talimatları Moskova Turizm 

Müşavirliğimiz, İl Kültür Turizm Müdürlüğümüz işbirliği ve Türk Hava Yollarının ulaşım ve Colassai Otelin konaklama sponsorluğu ile organize edilerek İlimizde Rus gazeteciler ağırlandılar.
Moskova'nın en önemli medyalarından oluşan 5 kişilik medya ekibinden,
1.KHLUDOVA/MARINAMRS :Discovery da,
2.DUMKO/NATALIARMS :Geo Russia da,
3.VASIN/IVANMR :National Geographic Travel de,
4.KOZHINOV/YUNONAMRS :Vestnik Ator www.atorus.ru. da,
5.KOVALLVA/ANNAMRS :Voyage da çalışmaktadır.

Yukarıda adları ve çalıştığı medya isimleri belirtilen Rus medya ekibi Valiliğimizce hazırlanan ve aşağıda detayı belirtilen 2 günlük program dahilinde Vali Yardımcısı İsmail Soykan ve İl Kültür Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz’ın mihmandarlığında Denizli'nin tarihi turistik mekanları gezdirildi.
12 Kasım 2015 Perşembe günü İlimize gelen, Rus gazeteci grubu,
13 Kasım 2015 Cuma günü ;
Denizli Turizmi Hakkında Sunum, Karahayıt termal alanlar, Pamukkale Örenyeri, Kömürcüoğlu Mermer Heykel Kolonisi, Laodikeia Antik Kenti,
Valilik Ziyareti, Büyükşehir Belediyesi Ziyareti, Bağbaşı TeleferikYayla Gezisi ve Pamukkale Antik Havuz 1.gün gezi programı tamamlandı.
14 Kasım 2015 Cumartesi günü;
Turizm cenneti Pamukkale Balonla havadan gezi, İl Tarım Müdürlüğünde Dünyanın Uzun Öten Tek Irkı Kentin Sembolü Denizli Horozu, Roma senatosunda senatör bulunduran Frigya, Karya ve Lidyalıların birlikte yaşadığı şehir Tripolis Antik Kenti, Kentsel Sit Buldan İlçesi, Güney İçesi, Pamukkale Şarapcılık, Güney Şelalesi ile 2.gün gezi programı tamamlanmıştır.
2 günlük gezi programı uyarınca Denizli’nin turizm, sanayi ve doğal zenginlikleri ziyaretleri gerçekleştirilerek şehrimizin tanıtımı yapılmıştır. Misafir gazeteciler 15 Kasım 2015 Pazar günü sabah THY 08.15 uçağı ile İlimizden memnun ve mutlu olarak Ülkelerine döndüler.
        
                               

























   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

https://denizli-turizmi.blogspot.com/2014/07/

https://denizli-turizmi.blogspot.com/2014/07/