25 Temmuz 2019 Perşembe

Hayalet Sürücü 2 filmi Denizli Pamukkale de çekildi

Dünyaca Ünlü Aktör Nıcolas Cage Denizli’de.
 
  
Dünyaca ünlü aktör Nicolas Cage, Hayalet Sürücü 2 filminin final sahnelerinin çekimleri için Denizli’ye geldi. Yaklaşık 200 kişilik çekim ekibiyle birlikte Denizli’ye gelen Cage’i, Çardak Havaalanında Çardak Kaymakamı Halil Avşar ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz karşıladı.

Çekimler için Türkiye’de ve Denizli’de olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Cage ve film ekibi on gün boyunca Pamukkale Hierapolis’te Hayalet Sürücü 2 filminin final sahnelerini (27 OCAK -5 şubat 2011) çekecekler.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz ;"ülkemizin sahip olduğu kültür ve turizm değerleri bakımından ilimizin en önemli destinasyon bölgelerinin başında yer aldığını dile getirerek, Son günlerde ilimiz dizi ve film çekimleri için mekan teminde tercih edilen  iller arasına girmiştir. Pamukkale dünyada eşi benzeri bulunmayan, UNESCO miras listesinde yer alan  bir turizm bölgemizdir. Geçtiğimiz yıllarda burada genelde Hindistan ve Japonya ağırlıklı yaklaşık 15'e yakın  ulusal düzeyde film çekimi yapılmıştır. Bugün burada Oscar ödüllü “hayalet sürücü 2” filmini  çekmek için ilimize gelen dünyaca ünlü aktör  Nicolas Cage ve çekim ekibini  karşıladık.Bundan böyle  ilimizde önümüzdeki günlerde daha çok film ve dizi çekileceği inancındayım diyerek bu filmin Türkiye’de ve Denizli’de çekilmesinin ülkemiz ve Denizli’nin tanıtımına önemli katkı sağlayacağını ifade ederek, Nicolas Cage ve film ekibini Denizli’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.  AA    







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

https://denizli-turizmi.blogspot.com/2014/07/

https://denizli-turizmi.blogspot.com/2014/07/